Дивани для кабаре
Дивани для КаБаРе – комфортні меблі для ваших гостей
Інтернет-магазин Шуруп пропонує вашій увазі меблі для КаБаРе – дивани для закладів громадського харчування, пансіонатів, будинків відпочинку, готелів та інших закладів HoReCa. У цій категорії зібрані товари провідних українських фабрик: Nowy Styl (Новий Стиль), Signal (Сигнал), Аріс Комфорт.
М'які меблі для HoReCa: якісні дивани за доступними цінами
Незалежно від статусу закладу громадського харчування чи готельного господарства, власнику необхідно обладнати зал для прийому гостей. Чим фешенебельніший заклад – тим дорожчі меблі та аксесуари в ньому.
За наявності можливостей та бажання можна купити меблі на замовлення. Дизайнерське виконання, нетривіальний дизайн та свіжий погляд на проект – те, що може сподобатися не лише власнику ресторану, а й його гостям.
Однак меблі на замовлення можуть коштувати дорого, а де купити дивани для кафе недорого, але при цьому отримати якісний товар? В інтернет-магазині Шуруп представлені м'які меблі в широкому ціновому діапазоні.
Оббивка м'яких меблів витримає регулярні навантаження і не втратить інтенсивності кольору
Дивани для КаБаРе можна замовити будь-яких доступних розмірів або купити меблі на кілька посадкових місць. меблів - питання окреме. Кожну модель можна замовити в будь-якому кольоровому рішенні. наступні матеріали: ELIPS
, RODEO, ECO та інші колекції штучної шкіри.
Конструкція м'яких меблів для кафе та ресторанів
Дивани з даної категорії можна використовувати як у кафе та ресторанах, так і в більярдних та нічних клубах, салонах краси та офісних приміщеннях. М'які меблі адаптовані під часті навантаження та механічні впливи.
Деякі моделі укомплектовані підлокітниками. Вони можуть бути зроблені з того ж металу, що і ніжки або обтягнуті тим же матеріалом, що і м'яка частина. Також у каталозі представлені моделі, в яких використовується деревина (ніжки).
Стійкий каркас, зносостійкі матеріали, довговічна фурнітура поряд з доступною ціною робить товари цієї категорії затребуваними. При цьому фабрична ціна дозволяє задовольнити потреби як вимогливих клієнтів – власників фешенебельних ресторанів, так і власників закладів, що тільки-но відкрилися.